کتاب علم و فناوری بسته‌ بندی فرآورده‌ های غذایی

اثر دونگ سون لی-کیت ال. یام از انتشارات دانشگاه تهران - مترجم: سید محمدعلی ابراهیم زاده موسوی-مریم حقیقی-دهه 2000




خرید کتاب علم و فناوری بسته‌ بندی فرآورده‌ های غذایی
جستجوی کتاب علم و فناوری بسته‌ بندی فرآورده‌ های غذایی در گودریدز

معرفی کتاب علم و فناوری بسته‌ بندی فرآورده‌ های غذایی از نگاه کاربران
کتاب های مرتبط با - کتاب علم و فناوری بسته‌ بندی فرآورده‌ های غذایی


 کتاب مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شایستگی
 کتاب مقدمه‌­ای بر بیوانفورماتیک کاربردی
 کتاب نیروانه در پوست و مغز
 کتاب کوبیسم و فرهنگ
 کتاب قهرمان ما
 کتاب جور کردن و طبقه بندی (همراه با بر چسب)